tiistai 16. joulukuuta 2014

Beibishow...

Yllätys, ihmetys, onnetus ja oksetus... Näitä tunteita ja ajatuksia koin vahvasti tehtyäni ensimmäisen raskaustestin - ja vielä tulityökortin uusimiskurssilla. Olin aamulla ennen kurssille menoa ostanut 3:n testin raskaustestipakkauksen. Ihan vain testatakseni. Ensimmäisellä kahvitauolla puikkelehdin vessaan ja tein tarvittavat toimenpiteet. En jäänyt odottelemaan tulosta vaan nakkasin testin tylysti kassiin ja unohdin sinne. Kesken tunnin aloin kaivelemaan kynää laukun pohjalta ja samalla muistin testin. Repun pohjalla näkyi valkoinen liuska, jossa kaksi punaista viivaa... Toinen tummempi ja toinen vaaleampi. Oho!  Epäuskon vuoksi päätin tehdä testin vielä pariin kertaan uusiksi. Join siis  1,5 litraa vettä ja ravasin luennolta vessaan - kahdesti. Jep, kyllähän ne samaa toistivat.

Ennen iltapäivän treenejä pistäydyin vielä apteekissa ja sijoitin hieman kalliimpaan testiin, joka näyttää tilan lisäksi vielä mahdolliset raskausviikot hedelmöittymisestä.... Juuri ennen treenien alkua käväisin vessassa ja tulosta ei tarvinnut kauaa odotella.

2-3 vk hedelmöityksestä eli n. rv5
Treenikeskittyminen herpaantui kyllä ihan täysin ja päässä pyöri lähinnä, millä tavalla kertoisin Nikolle. Tämähän ei siis ollut mikään vahinko vaan ihan tietoisesti puuhiin lähdetiin jo pari kuukautta aiemmin. Yllätys-osuus oli vain, että homma tärppäsi niin nopeasti.

Illalla, kun Niko tuli kotiin töistä, olin paketoinut valmiiksi testit (ne kaikki) kirjekuoreen ja annoin lahjan takkahuoneessa. Nikon reaktio olikin varsin ihana... Meille tulisi siis vauva.

Meitä lähtikin siis Bahrainin keikalle 4 esiintyjää + 1 salamatkustaja... Tällä hetkellä laskettuaika on n. 8.8 - 10.8 (Jälkimmäinen sattuu olemaan myös oma syntymäpäivä).
Viikkoja siis 6+3.

Olotila: 
- Otsaan särkee saunassa ja suihkussa
- Vähän krapulainen olo koko ajan
- Kasvot rasvoittuu
- Muuten olo täysin normaali

Katsotaan, miksi tilanne ja olot tästä kehkeytyvät... Matka on vasta alussa ja paljon suunniteltavaa... Askel askeleelta siis eteenpäin!

Tsau!

50,8 kg
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti