tiistai 23. joulukuuta 2014

Oksetus

Huhhui... Edellisellä kierroksella säästyin pahoinvoinneilta, mutta nyt tuntuu, että joka päivä heikottaa... Pahoinvointi alkaa jo 4-5 aikaan aamulla ja jatkuu oikeastaan koko päivän aaltoillen. Tällä hetkellä myös energiat on todella vähissä ja väsyttää vain koko ajan.
Olo on myös turvonnut ja kiristävä...
Eli yhteensä =  kaikinpuolin hehkeä meininki.

Ei mitään erikoisempia mielihaluja... eipä sen puoleen, kun tuntuu että mitään ei saa edes syödä. Joka mätössä tuntuu olevan jotain väärää ja todella haitallista. Onneksi on suomalainen kunnon ruisleipä. Vedetään sitten vaan sitä.

Ai niin ja huomio... Alkoholittomat oluet Bavaria, Jeeves ja Becks maistuu yllättävän hyvältä... Rainbown alkoholittoman lager oluen voisin postittaa samantien vaikka tie lietteeksi... Maistui ihan lämpöiseltä ja väljähtyneeltä ruispuurolta... Yöh! Toisaalta bändin jätkät ihmetteli, että miten edes saatoin odottaa jonkinmoista makuelämystä, kun speksitkin oli jo lähtökohtasesti huonot =D.

Joka tuutissa tuntuu olevan hajuja...Kaikki haisee ja mikään ei tuoksu. Kaupassakin täytyy sokkeloida ympäriinsä sen mukaan, että millainen partavesi tuntuu olevan likellä. Voimakas tuoksu saattaa nimittäin aiheuttaa voimakkaan vastareaktion. Ja se sitten saattaa alkaa itkettää... Joten Nikolle tuossa sanoinkin, että mää taidan pysytellä 10 kuukautta sisällä.

No, ehkä tää tästä...

Rv 7 +3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti