tiistai 20. tammikuuta 2015

Elämä voittaa..

Vihdoin. 24/7 krapula on ohi... Enää ei heikota, paitsi jos syömisten väli venyy yli 2 tuntiin.
Olo on muutenkin normalisoitunut. Ja välillä sitä miettii, että mahtaako sitä olla raskaana ollenkaan.
Jatkuva väsymys ja hengästyminen kuitenkin viittaa kuitenkin plussan puolelle.

2.1 oli ensimmäinen neuvola ja painokin oli tyylikkäästi noussut 50.8 kg - > 52.8 kg. Veikkaan, että joulunpyhät turvottivat mahaa silti enemmän kuin masussa asustava Juju.

Treenatessa ja esiintyessä huomaa, että väsähtää ja hengästyy yli puolet herkemmin kuin aikaisemmin. Välillä neljän vanteen pyörittelyissä tuntuu, että voimat vaan lakkaa kesken. Oma fiilis on muutenkin lavalla vaikeasti kuvailtava... hmm. venkeä? "Meitäpä on tässä lavalla kaksi, mutta näät vain yhden"...  Viime viikko olikin esiintymisten puitteissa vähän rankempi. Aamuesiintymiset sekä ke & pe... herätys 4.30. Sunnuntaina pidetttiin workshoppia Helsingin suunnassa partiolaisille... 4 tuntia raikkaassa ulkoilmassa klo 9 lähtien ja illan nukuin kuin tukki.


Tehtiin Nikon kanssa eilen hieman muutoksia kodissa. Muutettiin makuuhuoneesta takkahuoneeseen. Jossain kohdin lasten huonejako pitää suunnitella vielä tarkemmin, mutta varmaa on että me majoitamme tästä eteenpäin takkahuoneen.

Masun suhteen mitään suuria muutoksia ei ole vielä nähtävissä. Aamulla maha on vielä litteä, mutta illasta pullahtaa pieni pömppis näkyville. Laittelenpa kuvia vaikka huomenissa!

Hyviä öitä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti