torstai 19. maaliskuuta 2015

Rv 19

Rv19
Rv 19 starttasi ja masun kasvatusoperaatio jatkuu. Täytyy sanoa, että viimeiset viikot on olleet tunteiden vuoristorataa. Ajattelin, etten annan kasvavan olomuodon ja häämöttävän äitiysloman vaikuttaa millään tavalla,  mutta ei se olekaan niin helppoa.  Useamman kerran olen joutunut puremaan hammasta ja etsimään sisäistä zeniä. 

Olen monen vuoden ajan tottunut pitämään kropan timmissä kunnossa. Ihan senkin vuoksi, että showt on silloin fyysisesti helpompia. Napa paljaana on myös mukavampi astua yleisön eteen, kun keskivartalo on tiukka. Kun on päähänsä (ja kroppaansa) hakannut raudalla tietyn muodon, on siitä yllättävän vaikea päästää irti. Niinpä pyrin asettamaan omat prioriteettini nyt jonnekin pään perukoille ja keskittymään vauvan hyvin vointiin. Välillä peili tuottaa hieman mentaalisia retkahduksia, mutta sitten taas kun pikkuinen potkii ja heittelee kuperkeikkoja masussa, unohtuu omat ongelmat.

Edessä näkyy vielä sivu-vatsalihakset, vaikkakin kroppa on kerännyt muuten hurjasti nestettä ja painoa...
Toinen vaunu tässä vuoristoradassa on ollut keikkojen siirtäminen eteenpäin ja niistä kieltäytyminen. Keikkailu ei ole pelkästään työ, vaan se on  suuri intohimo ja muodostaa yllättävän ison osan omaa minäkuvaa sekä hyvinvointiani. Alun perin suunnittelin aloittavani äitiysloman sirkusesityksistä toukokuun lopussa ja musiikkipuolelta kesäkuun lopussa, mutta nyt näyttää siltä, että jään sirkuskeikoilta pois jo huhtikuun lopussa. Uskon kyllä, että pystyn esiintymään ja tekemään omat soolonikin, mutta en sitten tiedä, miltä ison masun kanssa esiintyminen näyttää visuaalisesti... ja niin, nytkin pitää vähän säätää esiintymisvaatteiden kanssa, että saan ne päälleni.
Joka tapauksessa on rankkaa sanoa ei. Etenkin kun kesälle tulleet keikkatarjoukset on upeita ja juuri niitä, mitä olen odottanut! Pitää vaan purra hammasta ja etsiä se zen, jälleen kerran.  OOOOMMMM... error...... disfunction....

Nyt vielä puurretaan ainakin kuukausi täydellä teholla... 

Parsifal-treeniä! www.parsifal.fi

Ai, niin, kirjoitan englanniksi blogia huuppauksen ja raskauden yhdistämisestä osoitteessa hoopexperiment.blogspot.fi/


Viikot? 19
Vauvan koko? Mango
Painonnousu/lasku: n. 6 kg.
 Äitiysvaatteet? Ei ole vielä...
Raskausarpia? Ei.
Uni: Yöllinen heräily taas mukana menussa.
Viikon paras hetki: Ne hetket, jolloin olen oma itseni.
Kaipaatko jotain? Mielenrauhaa
Vauvan liike: Liikkuu ja myllertää
Ruokahimot: Ei
Heikotus/huonovointi: Kaikki kunnossa.
Sukupuoli: Ylläriultran mukaan tyty.
Synnytysoireita: Ei. 
Oireita: Liitoskivut, selkäsärky, harjoitussupparit...
Napa sisällä vai ulkona? Keskimaastossa
Sormukset sormessa vai ei? Sormesta löytyy...
Onnellinen vai tunteikas suurimman osan aikaa: Merry-go-around
Odotan: Ensi viikon rakenneultraa.

1 kommentti: