torstai 16. heinäkuuta 2015

Rv 34-36 Babymoon Marbellassa


Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet nousukiitoa ojan pohjalta takaisin omaksi innostuvaksi itsekseni. Omalta osaltaan mielialan nousuun varmasti vaikuttivat babymoon Marbellassa, Uniflown treeniviikonloppu sekä Feridean uuden EP:n julkaisu. Vihdoinkin taas säpinää!!

Edellisen Vuodatus-postauksen jälkeen mieli kerkesi romahtamaan aikamoiseen kaivoon. Mikään ei yksinkertaisesti tuntunut oikein miltään ja tunsin itseni totaalisen ulkopuoliseksi ameebaksi, jolla ei ole minkäänmoista tarkoitusta. Oli siis aivan valtavan terapeuttista lukea muiden odottavien äitien blogeja ja huomata, että ilmeisesti kyse on kuitenkin pääosin edelleen hormonien piirileikeistä, sillä esim. Lähiömutsin raskausviikon 35 fiilikset olivat suoraan kuin omasta päästäni (Postaus täällä)

Piristystä harhamahtavaan ja puuduttavaan arkeen toi meidän UniFlow:n aktiivitreeniviikonloppu (3.-5.7 )Hämeenlinnassa. Treeniä, saunaa, uimista, grillailua, paljua, hyvää seuraa ja upea ilma! Tytsyjen kanssa saatiin myös uusi koreografia "tulille". Alla videota yöllisistä tulisessioista ja musiikkina uutta Ferideaa.


Training training...


Treeniviikonlopun jälkeen tiimille tuli keikka Espanjan Marbellaan ja minä läksin mukaan. Raskausviikkoja oli tasan 35, joten sain vielä lentää Norwegianilla. Lento lähti maanantai aamuna 6.05 Helsingistä kohti Marbellaa. Saavuimme kuuman auringon alle klo 12 paikallista aikaa ja pikaisen hotellikäynnin kautta kohti esiintymismestaa. Kysessä oli multimiljonäärin yksityissynttärit omalla villalla. Masupallo estää aika tehokkaasti omalta osaltani lavalle nousemisen, joten touhusin meikkisiveltimien kanssa poikien kroppien parissa sekä hoidin sytytys-/sammutusaluetta. Pääsimme pitkän päivän jälkeen hotellille takaisin n.02 maissa yöllä.
Poikien Cuerpat
Villan pooli...
Muu tiimi lensi tiistaina kotiin, mutta Niko ja minä jäimme Marbellaan vielä kuudeksi päiväksi viettämään ns. baby moonia. En olisi koskaan uskonut, kuinka hyvää loma voikaan tehdä. Loma oli uskomattoman ihana, rentouttava, lämmin ja kaikin puolin aikas täydellinen. Aurinko porotti joka päivä pilvettömältä taivaalta ja lämpömittari näytti +35-37 c astetta. Öisinkin oli juuri passeli ilma + 28c astetta. Lempilämpötilat!

Hotelli Senator Marbella oli aivan ihana. Huoneessa meillä oli iso leveä sänky. Hotellin katolta löytyi allasbaari, uima-allas sekä kaksi poreallasta. Kaiken kruunasi näkymät Marbellan ylle.

Hotelli Senator Marbella
Normaalisti minusta on kiva kokeilla erilaisia aktiviteetteja mm. Surffausta ja koskenlaskua Balilla, snorklausta cenoteilla Meksikossa ym ym... Nyt olin kuitenkin suhteellisen tyytyväinen vain katselemaan vierestä ja napsimaan fotoja. Niko nimittäin kokeili "lentämistä vetten päällä". Oli aikas mahtavan näköistä touhua, mitä pitää päästä itsekin joskus kokeilemaan.

King of the water
Marbella oli täynnä upeita ravintoloita ja baareja. Ruoka oli hyvää ja mielettömät alkoholittomat drinksut ja smoothiet löysi oikeastaan, mistä vain baarista!  Nam!


Alkoholiton Jungle juice
Kaunis vanhakaupunki
Hotelliimme kuului myös hotellivieraille ilmainen Spa-osasto, jota täytyi ehdottomasti käydä testaamassa. 
Ihmis-Sima

Sitruunoihin ei saanut koskea... EIPÄ!
Rauhaa ja hiljaisuutta!
Yksi puuha-altaista: Kävelyä isojen kivien päällä, jotka hierovat akupisteitä
Unisex osastolla oli kaksi saunaa, josta sai valita halusiko mennä ensimmäiseen saunaan alasti 
tai toiseen vaatteet päällä. 
Kylmästä lämpimään - Kaksi allasta, joissa tuli käydä vuorotellen. Parantaa verenkiertoa
Hierova-allas
Hmm... Sadevesikoppi?? Vai katossa reikä?
Jääkoppi... Tämä kiinnosti minua kovasti. 
Tällaisten ovien takana jääkoppi sijaitsi. Päässäni loin kuvia jo jäästä tehdyistä lauteista yms...
Todellisuus oli... Noh, niin...No... Hinkkaa itseäsi jääpaloilla, ole hyvä!
Joka tapauksessa koko Spa-osasto oli mielenkiintoinen kokemus ja ehdottomasti rentouttava. Juuri sitä, mitä oikeastaan tältä lomalta kaipasin.

Hotelli sijaitsi n. 1.8 kilometrin päässä rantaelämän keskuksesta ja ensimmäisinä päivinä kävelimmekin useampaan kertaan syömään ravintoloihin ja nautiskelemaan ihmisvilinästä ja merestä. Valitettavasti kuitenkin edellisviikolla alkanut ja vasemmalle puolelle häpyluuhun pesiytynyt kipu alkoi haitata kävelyä erittäin paljon. Kova liitoskipu toi kyyneleet silmiin joka askeleella ja mieleeni tuli pienen merenneidon alkuperäinen tarina, jossa Ariel saa noidalta jalat, mutta joka askel tuntuu tuhannelta veitsen iskulta. Kävely tuntui todellakin siltä kuin joku puukkottaisi veitsellä haaroihin. En kuitenkaan heittäynyt mereen aaltojen vaahdoksi vaan tilasin taksin. Suhailtiin tyytyväisinä taksilla viimeiset päivät ja kipukin alkoi hieman hellittää - siltikin Nikolle tuli kävelystäni mieleen hieman toinen satuhahmo - Iines Ankka. 


Meille oli tilattu kuljetus hotellilta lentokentälle sunnuntaiaamuna klo 8.00, mutta edeltävä yö ei sujunutkaan ihan nukkumatin plänin mukaisesti. Heräsin n. 3.00 yöllä supistuksiin, jotka kipetyivät koko ajan. Klo 6.00 Niko alkoi googlettaa Marbellan synnytyssairaaloita. Supistukset kuitenkin laantuivat pikku hiljaa. Olisi varmaan ollut ihan mielenkiintoinen kokemus synnyttää Marbellassa. Näin ei kuitenkaan käynyt vaan pääsimme lennolla turvallisesti takaisin Suomeen (rv 36+1).

Maanantai-aamuna minulla oli normaali äitiysneuvolakäynti. Tarkastettiin vauvan tarjonta ja todellakin näyttäisi siltä, että pikkuinen on nyt pää alaspäin eli ns.raivotarjonnassa. Tämän lisäksi selvisi myös, että vauva on jo todella alhaalla lantiossa lähtöasemissa, mikä osittain selittää kävelykivut ynnä muut. Ehkäpä kohta päästään tosi toimiin? Joka yö on ainakin supistellut enemmän tai vähemmän. Jännää!

Rv 36+5
Viikot: 36
Vauvan koko: Hunajameloni
Painonnousu: 50.8 kg -> 62.6  kg
Äitiysvaatteet: Kesä on niin helppo, kun voi vain käyttää perusmekkosia ja leggareita.
Raskausarpia: Ei
Uni: Niin mikä?
Viikon paras hetki: Marbellassa lomailu
Kaipaatko jotain: Kovempaa treeniä
Vauvanliike: Kovia potkuja ja liikkeitä
Ruokahimot: ei
Heikotus/huono vointi: Ei
Sukupuoli: Poika
Synnytysoireita: Supistuksia öisin ja iltaisin
Oireita: Harjoitussuppareita, liitoskipu, hengitysvaikeus, insomnia, väsymys
Napa: Puolessa välissä
Sormukset: Sormessa
Onnellinen vai tunteikas: Häilyvä zen saavutettu
Odotan: synnytystä

Eilen rakkaat naiset olivat järkänneet ihanaiset babyshowerit yllätyksenä, joista lisää seuraavassa postauksessa!

Pus och Kram!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti